jerczi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wykonuję quest od Błyskawicy w Limańsku, gdzie mam znależć dom, na dachu którego jest teleport, który miał posłużyć jej towarzyszowi...jestem na dachu tego domu, ale nie ma teleportu, jak również tego człowieka...stoję w miejscu... P.S. Już nieaktualne, bo poradziłem sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie wklejaj miniatur bo nic nie widać i wyłącz HUD ja robisz fotkę klucze +..-.....a dom to ten na którym jest celownik broni....teleport ma być na dachu i to on przenosi w miejsce gdzie jest koleś, a właściwie jego zwłoki. Teleport to duża bezbarwna kula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi