jerczi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dlaczego nie otrzymałem linka na profil Archary na AMK po odparciu ataku monolitowców w przedszku w Prypeci? Wszystko tak mi się wydaje zrobiłem zgodnie z poradnikiem i z zadaniami wynikających z SMS-ów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W obecnej wersji polonizacji Solianki powinien być wyświetlany podczas dialogu z Kłem. Jednak do niczego on Ci się nie przyda, bo link jest i tak nieaktywny. W nowej wersji polonizacji Solianki dialog ten zostanie zmieniony tak, by umozliwiał graczowi kontynuację rozgrywki bez konieczności szukania tego profilu w necie. W/W zmiany dialogu zostały już wprowadzone w polonizacji moda DMX 1.3.4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Arhara zamilkł dość dawno temu a jeszcze przed tym miał jakoś nie po drodze z forum AMK (były rożne spory i oskarżenia o wykorzystywanie cudzych materiałów, następnie były apele i bojkoty zwolenników i przeciwników Arhary). Niewykluczone, że profilu Arhary nie ma już na forum AMK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedź...myślałem, że ma to wpływ na dalszą fabułę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi