Junx Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam. Mam pytania dwa: 1. Jak można usunąć podstawową fabułe? 2. Czy trudne jest "napisanie" nowej? PS. Na razie to tyle najwyżej potem będę zmieniam nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie znam Junx odpowiedzi na twoje pytania, ale znalazłem kiedyś rus. moda z usuniętą fabułą, przeznaczonego dla modderów chcących zrobić nową fabułę. http://ap-pro.ru/forum/35-1385-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Już tym się nie zajmuje, ale mam problem z tym zmieniłem tylko położenie bo robię moda FATAL ERROR [error]Expression : false [error]Function : CXml::Init [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrXMLParserxrXMLParser.cpp [error]Line : 87 [error]Description : XML file:uimaingame.xml value: errDescr:Error reading Attributes. stack trace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 No to widocznie źle zmieniłeś, zmień inaczej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie, nic oprócz liczb nie zmieniłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 No to przywróć tak jak było. Jeśli wylotu nie będzie problem leży w liczbach właśnie. Jeśli wstawiłeś współrzędne które są nie do osiągnięcia to gra się wykrzacza. Według logu problem leży w pliku maingame.xml. O ile pamiętam tam zawsze jest identyczny plik maingame_16.xml. Może dałeś inne wartości w nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Może tak bo robiłem to przez program, zaraz sprawdzę. Edit: Nic z tego dalej mam to samo... Edytowane 16 Grudnia 2011 przez Junx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A może po prostu uszkodziłeś podczas edycji xmla i teraz gra nie może go otworzyć. Uciąłeś jakiś nawiasik albo co. Spróbuj no ten plik otworzyć w notepadzie albo w wordzie. Powinno ci pokazać czy xml jest spójny. Albo po prostu porównaj go w winmerge z oryginalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dziś jeszcze raz sprawdzę może masz rację, że coś źle zrobiłem. Edit1: Wie ktoś może gdzie szukać sekcji która odpowia za pancerz jaki ma na sobie NPC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi