nopasaran Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cześć, Привет. Pytanie swoje musiałem gdzieś upchać, a tu w temacie jest najlepsze miejsce jakie znalazłem. Do rzeczy. Czy można wybić wszystkich przeciwników w grze SoC ? A jeśli tak to ilu? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 To jest za bardzo ogólne pytanie, jak byś wybił wszystkich NCP to zona była by odludniona, bandyci będą się spawnowac. Po emisjiach pokażą się nowe zombi ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ...bandyci będą się spawnowac. Po emisjiach pokażą się nowe zombi ... Oto właśnie mi chodziło. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Poza tym co rozumiesz pod słowem 'przeciwnik' ? Wszyscy NPC-e? Wszystkie mutanty? Powiem jedno - nie ma takiej możliwości - mechanizm gry zarządza 'życiem' poza strefą on-line czyli obszarem w polu widzenia GG i w tej strefie off-line także coś się dzieje. Skrypty gry powodują spawnowanie się bandytów , mutantów, sytuacja jest dynamiczna a każda Emisja miesza w tym wszystkim jak kijem w bajorze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi