Buber Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zaraz zwariuję , pomocy. Wie ktoś które utwory wykasować żeby się pozbyć tej natarczywej i głośnej muzyki np. w Barze. Pokombinuje ale może ktoś wie. Wykasowałbym cały katalog New ale nie wiem czy nie ma tam jakiś potrzebnych dzwięków. Ok, już mam...zapomniałem że moge je przesłuchać w playerze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jeśli je wykasujesz gra wywali cię na pulpit. Może je podmień na jakieś inne. Każdy plik ogg mozesz odsłuchać w zwykłym media playerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja mam inny pomysł: Jeżeli nie ma być ich wcale to znajdź jakiś "pusty" plik muzyczny i po podmieniaj nazwy i nie będziesz wcale muzyki :) PS. Chyba o to Ci chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Matko co za ulga. Zrobiłem w miedzyczasie to o czym pisaliscie, ale punkty za uratowanie mnie od apopleksji i tak przyznam. Zrobię potem paczkę dla wszystkich "oszołomionych " muzyczną intencją modera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak gość miał bardzo dobry smak...ja się przestraszyłem na początku gry... ..ale wówczas takiej łatki nie było, więc mocno wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ta muzyka jest w rożnych momentach gry i potrafi wnerwiać, ja po jakimś czasie się do niej przyzwyczaiłem i nawet zaczęło mi się to podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi