jerczi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jestem już całkowicie zrezygnowany...zdobyłem te antyzombin dla Czarnomora i kiedy jestem już na terenie fabryki następuje zawieszenie się gry..obojętnie którą drogą będę szedł do Czarnomora...pół dnia prawie poświęciłem na tą czynność i bez rezultatu...nawet przeinastalowałem grę i ponownie wrzuciłem Soliankę i nic to nie pomogło...chyba już trzeba zakończyć tą przygodę, bo to jest walenie głową w mur... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zobacz na log, ale prawdopodobnie trzeba wrzucić ten plik: http://pl.rghost.net/2351828 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zaraz jak zamrozi ci grę wyjdź za pomocą wyłączenia procesu (alt,ctrl,del) i sprawdź w katalogu logs czy nie zapisał ci się tam error podobny do tego FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... shadow of chernobylgamedatascriptsamk_mod.script:2xxx: attempt to index local 'respawner' (a function value) Jeśli tak zastosuj tego fixa http://pl.rghost.net/2351828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 następuje zawieszenie się gry..obojętnie którą drogą będę szedł do Czarnomora... Sprawdź czy jest log i go tu daj, może się czegoś dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W tym problem, że nie wyskakuje żaden bug trap...nagle gra staje, jak by ktoś ją zamroził...muszę posłużyć się wyłączeniem procesu (alt,ctrl,del)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 No to na pewno trzeba użyć tego pliku podanego powyżej. Próbuj i pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie szkodzi, że ci nie wyskakuje. Zajrzyj na dysk C do dokumentów publicznych do katalogu STALKER SHOC. Tam w folderze logs znajdź plik tekstowy xray_twoje imię. Otwórz go w notatniku i sprawdź co pisze poniżej fatal error. A dalej jak w powyższych postach. Ale z twojego opisu wynika że na 99% możesz w ciemno instalować tą poprawkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dziękuję Ci bardzo Korn06 za ten plik...jak się okazało, to był strzał w samą dziesiątkę...leci plusik dla Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi