Buber Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Chciałem pobrać i zagrać...nie wiem..jedne linki nie działają, na ruskiej stronie nie łapie ocb , siedemnaście razy trzeba wpisywać jakie kodziki , tyle czasu na jeden part...eee...nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wszystko działa. Pierwszy raz pobieram z odświeżonej wersji hostingi i nie widzę problemów ;) http://fileshare.in.ua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No niestety, godzina ściągania, Norton wykrył wirusa, i wywalił sciągniete pliki...szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Też przez to kiedyś przeszedłem, 14 godzin pobierania i ciach, norton wywalił, od tej pory zawsze dodaje do wyjątków odpowiednie fildery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kurcze, zaatakowało mi chyba ze 20 plików exe, trzeba uwazać na te linki z fileshare...ma ktoś jakiś pewny link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi