jerczi Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Szukam po całym Wysypisku Wieprza, żeby wykonać u niego quest...i nigdzie nie mogę go znaleźć...HELP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wieprz jest zaraz przy przejściu na Kordon, obok ciężarówek i zwłok bandytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Barzdzo dziękuję za podpowiedź..ale trochę z tym questem mam problem..bo powiedział, że po prawej stronie pod drzewem , ale czyjej prawej, jego czy mojej prawej stronie...drzew jest dużo na tym obszarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 ale co pod drzewem, schowek z materiałami? Jeśli tak, to po jego prawej pod drzewem poszukaj dobrze. Znalazłeś mięsacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mięsacza znalazłem, a w zamian on powiedział mi o jakimś plecaku zostawionym przez niewidzialnych pod drzewem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zajrzyj do poradnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dziękuję i przepraszam, że głowę zawracam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi