Rumcajs93 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam. Wykonuje właśnie zadanie Swibłowa na Embriony mutantów i dłonie bibliotekarza. Embiony już zebrane ale mam problem z drugą częścią kwestu - mianowicie nie mogę znaleźć bibliotekarza na części, Jak narazie spotkałem dwa takie osobniki (Pierwszy raz w x10, zaraz po wyłączeniu instalacji. Drugiego spotkałem na pierwszym rajdzie po Bagnach) i mam tylko jedną dłoń. Ktoś wie gdzie znaleźć drugą dłoń?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Będzie jeszcze jeden w Martwym Mieście...wgrałeś ostatnie łatki do spolszczenia, tam Yurek poprawił dostępność tego towaru. Fix..http://www.stalkerte...akcentu-200111/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja Bibliotekarza w Soli spotkałem 4 razy (2 na Bagnach, 1 w X10, 1 w Martwym Mieście): Jeśli chcesz zespawnować dłoń, to jest nazwa: part_digitis_biblio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dostępność Dłoni Bibliotekarza została poprawiona w ten sposób, że otrzymujemy obie poszukiwane "łapki" w nagrodę za kwest Sacharowa na kombinezon Ducha z X-16. Jeżeli Rumcjas93 ten kwest zrobił przed wgraniem ostatniej poprawki, to niestety zostaje mu liczyć na to, że przy kolejnej wizycie na Bagnach los ześle mu Bibliotekarza z dłonią, poczekać do Martwego Miasta, lub zespawnować sobie jedną "łapkę". ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs93 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mam jeszcze kilka problemów, a nowego tematu zakładał nie będę bo po co śmiecić. 1. W Barze jest pan o ksywce Łysy - u mnie w niewiadomy sposób przeszedł w krainę wiecznych łowów - jest on potrzebny w fabule po wykonaniu zadania w pieczarze 2. Z Baru zniknął pan Informator [KABEL], nie znalazłem ciała narazie - co mu się stało bo nie mam komu PDA sprzedawać 3. Od Kabla kupiłem przejście - teleport dokładniej - na Elektrownie. Na mapie pokazał mi On się w okolicach rozbitego helikoptera na magazynach, ale nic tam nie znalazłem, ktoś podpowie?? 4. Zabugowane mam przejście z MW na Radar - z tego co wyczytałem to coś się źle zrespawnowywuje, wszystkie inne przejścia działają. Wczytanie poprzedniego save'a nie pomogło, przejście nie było używane od długiego czasu - da to się naprawić bez wczytywania save'ów sprzed 2 tygodni 5. Najważniejszy punkt :) Jestem na CEA-2 i poluje na grupę astronoma, i mam poważny problem z przejściem przez jedną bramę - tą która jest na początku zaznaczonej ścieżki na mapie przez Kła. Jakaś dobra Dusza pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 1. Łysol daje póżniej info o artefakcie potrzebnym do iinego questu, ale nic czego nie można by zespawnować przy odrobinie dobrych chęci 2.3. Pesio. Cofaj grę i nie kupuj tego lipnego przejścia, to taka pułapka na zbyt wygodnych, Kabel cię kiwa i znika z baru a żadnego przejścia nie ma.Poza tym jeśli nie oddasz Kablowi PDA Tyrana nie zakończysz gry. 4.Przejście Radar -MW nie jest zabugowane tylko trzeba je sobie kupić, pierwszy raz wracasz przez Jantar i potem u Kabla pojawia się opcja dialogowa z kupnem. 5.Nie wiem o co chodzi, możliwe, że za daleko podciągnąłeś fabułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 4. Musi być błąd z jakimś przedmiotem, prawdopodobnie bronią, zobacz na log błędu, a później tutaj "Usuwanie z gry przedmiotów, postaci powodujących problemy...TRURL3" 5. Najlepiej pokaż screena z zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs93 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Problem jest w miejscu czerwonego krzyżyka - nie wiem jak ominąć tą bramę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie jestem pewien, ale raczej źle odczytujesz mapę, przyjrzyj się dokładnie, powinieneś stać w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tak jak powiedział Korn..zla pozycja GG..masz dokładny plan od Kła i tam jest zaznaczona pozycja na której powinieneś być. Inna sprawa to to, że nie powinieneś robić tego zadania zanim nie podciągniesz reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs93 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 No i to znowu Ja. Jestem podczas wykonywania kwestów błyskawicy, aktualnie ukończyłem ten punkt: 14. Korn otwiera sejf, dowiadujemy się o zaginionym dokumencie. Rozmawiamy z Kłem, minujemy schody, znowu rozmawiamy z Kłem, odpieramy atak. Otrzymujemy link na profil Archary na AMK. O co chodzi z tym linkiem na profil Archary, bo nic się nie stało podobnego, jedynie co to gra zaczęła się zawieszać. Jest to jakiś fatal error ale do pulpitu nie wyrzuca. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... shadow of chernobylgamedatascriptsamk_mod.script:2790: attempt to index local 'respawner' (a function value) Bug po wejściu na Czerwony Las - przy moście nie wiadomo skąd zespawnowali się najemnicy. Zaraz po zabiciu ostatniego najemnika zawieszka o powyższej treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o ten nie działający link do profilu Arhary, to usunąłem go w ostatnim patchu do Solianki do pobrania z linku w temacie: http://www.stalkerteam.pl/topic/3313-solianka-pl-fix-zadanie-na-foto-kontrolera-fix-do-polskiego-akcentu-200111/page__view__findpost__p__30906 Co do tego błędu "respawner" to zastosuj moje porady zawarte w poście z linka poniżej i będziesz miał raz na zawsze z tym błędem spokój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi