stasork Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Właśnie chodzę w pancerzu wojskowym (skat 10 czy podobnie). Niestety major Kuzniecow nie chce mi ich modernizować. Mogę wybrać co chce zrobić czy wzmocnić czy noktowizor na pancerze z noktowizorem czy wzmocnione, ale potem pojawia mi się opcja dialogowa "nic nie chce", chociaż mam pieniądze i potrzebne artefakty. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Pancerz do modernizacji musi być nie uszkodzony, spróbuj go naprawić i dopiero potem poproś o naprawę Kuzniecowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mam podobny problem,Zachar może ulepszyć lub dodać coś do egzy w moim przypadku bandytów, mam naprawiony i pojawia się taka sama opcja dialogowa, dodam, że nie zaliczyło mi zadania obronić myśliwych w Kordonie tzn. Zachar zabrał części mutantów a zadania mi nie zaliczyło bo zginą ktoś tam. Teraz nie jestem pewien czy nie wpłynie to na fabułę i czy nie wpłynęło to na to, że nie chce mi np. zainstalować noktowizora a i dodam , że jest następne zadanie, które mogę dostać od Zachara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaniel77 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 :) Nie. 2. Nie chce modyfikować, bo nie miałeś ze sobą następujących artefaktów - skóra (albo błona?), łuska, pancerz. Zgadza się? Edit A, zgadza się. Masz rację. Zachar to ten od Myśliwych. Pomyliło mi się z Chudym, który modyfikuje exe bandy tów... Tak mi się wydaje. W każdym razie, zadnie brzmiało - obroń Mysliwych na Kordonie, więc musisz ich obronić. Jakim cudem? Nie wiem. Ale po tym pojawia się możliwośc modyfikacji, obrotu artami (Zachar, arty potrzebne?) A może po następnym queście - załatwienia najemników. Nie pamiętam, po którym, ale faktycznie, musisz uratować przynajmniej jednego z nich - Sepatora bodajże, bo to on prowadzi z tobą dialogi. Więc save'y do tyłu i wykombinuj jak ich uratować. Spróbujesz z 10 razy, wreszcie ci się uda. Jeśli będzie wam dobrze szła walka, rób save'y, ochłoniesz. I jestem niemal pewien, że exe bandytów modyfikuje Chudy z Baru. Zagadaj z najemnikiem stojącym na straży kuchni, za antyrady, lub apteczki będzie cię wpuszczał do mechaników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Exe bandytów modernizuje też Chudy , sam to u niego robiłem , dodałem nokto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi