BiereS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ostatnio od kolegi załatwiłem se Zew Prypeci trochę już sobie przeszłe ze 4 misje . skończyłem a po kilku godzinach otwieram od nowa zapisy i nie ma ! A jak grałem i mnie zabili to zapisy były . Z góry dzx . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Folder z zapisami znajduje się na dysku C w dokumentach publicznych w katalogu Stalker-Zew Prypeci / save. Niektóre modyfikacje przenoszą ten folder do katalogu gdzie jest zapisana gra, ale to modyfikacje. Sprawdź rzeczony folder , jeśli będą w nim pliki to coś nie tak z twoją grą. Jeśli nic tam nie ma to cóż, zastanów się co mogłoby je wykasować. Antywirus, sprzątanie dysku, sam musisz do tego dojść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 hmm tam jest tylko plik USER nic więcej antywirus musiał wykasować bo przy uruchomieniu wyskakuje ikonka antywirusa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 To oryginał sobie kup, a nie pożyczaj od "kolegi" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 nie mam kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A kto cie zmusza do grania ? :P W pliki fsgame.ltx znajdującym się w katalogu z grą: ;abbreviation = recurs|notif| root| add| ext| description $app_data_root$ = true | false | H:S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypecisave $arch_dir$ = false| false| $fs_root$ $game_arch_mp$ = false| false| $fs_root$| mp $arch_dir_levels$ = false| false| $fs_root$| levels $arch_dir_resources$ = false| false| $fs_root$| resources $arch_dir_localization$ = false| false| $fs_root$| localization $arch_dir_patches$ = false| true| $fs_root$| patches $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata $game_ai$ = true| false| $game_data$| ai $game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns $game_levels$ = true| false| $game_data$| levels $game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes| *.ogf;*.omf| Game Object files $game_anims$ = true| true| $game_data$| anims| *.anm;*.anms| Animation files $game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes| *.dm| Detail Model files $game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders $game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds $game_textures$ = true| true| $game_data$| textures $game_config$ = true| false| $game_data$| configs $game_weathers$ = true| false| $game_config$| environmentweathers $game_weather_effects$ = true| false| $game_config$| environmentweather_effects $textures$ = true| true| $game_data$| textures $level$ = false| false| $game_levels$ $game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts| *.script| Game script files $logs$ = true| false| $app_data_root$| logs $screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots $game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames $downloads$ = false| false| $app_data_root$ Zmieniasz drugą linie '' $app_data_root$ = true | false | $Appdata$'' i po spacji dajesz ścieżkę do katalogu save lub profiles jak tam chcesz, save będą się zapisywać w katalogu z gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Jestem 20 minut gry, od napisów kon'cowych Priboi Story. Mam komplet sejfów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Mi się wydaje że to jest od jakiegoś wirusa,miałem podobnie tylko ze stalkerem czyste niebo,crysisem oraz painkillerem (wszystkie oryginalne) W stalkerze miałem nazwy save'ów lecz nie miałem godziny oraz czasu zapisu,a wczytanie któregoś save'a kończyło się wyrzutem do pulpitu,w crysisie i painkillerze tak samo :( teraz mi się coś komp zrypał i nie mam jak grać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi