Vorenus Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Chyba czeka mnie problem, w Kordonie natrafiam ciągle na zwłoki: Tolika- zginął podczas ataku najemników na wioskę. Żwawego - nie wiem jak? Ale leży nie daleko bazy Bandytów Pietrucha - podobnie jak Tolik Przewodnik - podobnie do poprzednich Nie zginęli przy mnie, wiem że będą questy gdzie będą potrzebni. pytanie brzmi: - czy można dłubiąc w plikach ożywić tych NPC-y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ożywianie NPC-ów jedynie Żywym Sercem. Nie ma możliwości rezurekcji przez grzebanie w kodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dzięki trurl3, mam już receptę na ten 'dar życia" jak dojdę do fabuły z potrzebnym NPC-em to go ożywię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dzięki trurl3, mam już receptę na ten 'dar życia" jak dojdę do fabuły z potrzebnym NPC-em to go ożywię. Jedyny problem z ożywionymi postaciami to ten, że podobno nic nie pamiętają. Ale w przypadku NPC-ów to chyba nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nie musisz ich ożywiać i tak nic to nie da graj dalej a pod koniec gry ożyw tylko Przewodnika . Jeżeli brali udział w jakiś kwestach to ich pamięć jest czysta jak łza ....spytają tylko jak leci i to wszystko. By kogoś ożywić wystarczy rzucić kamień w pobliżu ciała . Jeżeli dany gość ma być żywy następuje błysk i ciało znika. Nie wszyscy mogą być znów żywi ...Przewodnik tak ,tych dwóch nie próbowałem ( u mnie też zginęli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 A jak można ich ożywić?Rzucając kamieniami?Ciekawe jak? Nie wiedziałem że można ich ożywić bo u mnie też zginęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 A jak można ich ożywić?Rzucając kamieniami?Ciekawe jak? Nie wiedziałem że można ich ożywić bo u mnie też zginęli Tomek można...w czasie gry zdobywasz receptę na artefakt Żywe Serce .To właśnie ten art (kamień) wyrzucony koło ciała powoduje ,że postać ożywa na nowo. Następuje błysk i ciało znika.Niestety jeżeli mieli oni dla nas zadania to ich nie pamiętają ,a szkoda bo w ten sposób można by uniknąć blokowania fabuły i nie wszyscy mogą zostać przywróceni do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jestem już w trakcie poszukiwań towarzysza Błyskawicy i do tej pory Przewodnik nie był ponownie potrzebny. Mam tylko 1 Żywe Serce bo nie mogę znaleźć Pustaka (jeden z komponentów), czy to jest moment na ożywienie Przewodnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Nie musisz tego robić ...można powiedzieć, że ożywianie przyjaciół to sprawa czysto honorowa. Nic nie zyskujesz nic nie tracisz poza artefaktem...ale jego możesz ożywić jest jednym z tych na których art działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Użyłem żywego serca na Toliku , Żwawym i Pietreńkę Wszyscy znikli po błysku ale nie ma ich na swoich miejscach Kiedy lub gdzie znowu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Powinni wstać z ziemi i udać sie na swoje zwykłe miejsce. Czyli Tolik i Żwawy do wioski kotów a Pietrenko do swojego magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Czyli muszę pożegnać się z nimi KOMU TERAZ ROSYJSKĄ BROŃ SPRZEDAM ZA DOBRĄ KASĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie koniecznie wszystkie wracają na miejsce, udają się w Zonę.Efekt jest taki jak pisałeś ..błysk i postać znika. Można prosić mechaników w Barze o namiar na te postacie, ale są to nowe osoby, które niczego nie pamiętają i w opcji rozmowy są tylko zwykłe dialogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi