jerczi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Gram w Soliankę z DMX - jestem na MW po powrocie z Czarnobyla i chcę przejść do Baru...ale niestety za każdym razem mnie wyrzuca na pulpit...(bez bugtrapu)...nie wiem co jest tego przyczyną...nie będę chyba musiał chodzić naokoło przez Radar i Jantar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Na pewno nie ma loga? Może spróbuj cofnąc sejwa, albo masz błąd typu 'out of memory'- zmniejsz ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napewno nie ma loga...ostatni sejw, który mi się udało zrobić jest w okolicy przysiólka(tam gdzie jest Czacha), ale dalej już sejwa wykonać nie można, bo jest wylot na pulpit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Czyli plik tekstowy z logiem jest całkowicie pusty- waży 0 KB? Jeśli tak to znaczy, że zepsuł się ostatni sejw. Miałem tak chyba 4 razy przez całą gre w soliankę. Cofnij 1, 2 sejwy; ten ostatni zepsuty sejw skasuj. Prawdopodobnie, aby uniknąć takiego 'psucia sejwów', należy częściej uruchamiać całą grę- podobną sytuację zauważyłem w modzie Tajne Ścieżki 2. Próbuj i pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi