jerczi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mam za zadanie pozbierać z dachów wagonów dodatki do SKATA 15...i niestety w tym miejscu gdzie muszę się dostać na dach wagonu wyrzuca mnie na pulpit (bugtrap) : FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamepatrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [ros_sniper2_walk] in inaccessible for object [ros_sniper2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Jakaś grupa NPC spawnuje się tam gdzie nie powinna. Spróbuj się cofnąć do autosave-a z wejścia na mapę i zrobić wszystko jeszcze raz. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Spróbuj od sejwa sprzed wejścia na Dzicz, wywołaj emisję, to chyba jakiś błąd ze spawnem wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Błąd powstaje również gdy.. Końcowy punkt drogi jakiegoś NPC-a, albo potwora pokrywa się z punktem powstania anomalii (jedna logika nakłada się na drugą i z tego powodu następuje wypad). Takie błędy będą pojawiać się coraz częściej wraz z wprowadzeniem dynamicznych anomalii. Lekarstwo..tak jak pisał ścigacz1975..lub jeżeli nie pomoże usunąć z gry obiekt powodujący błąd [ros_sniper2]. Miałem taki w DMX i za nic nie chciał popuścić..musiałem z gry wywalić to coś i ruszyło dalej.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Niestety nic ne pomogły Twoje porady korn06...ten sam bugtrap występuje...powoli już mam dosyć Solianki z DMX...śmiem twierdzić, że sama Solianka mimo wszytko mniej sprawiała kłopotów...człowiek walczy z modem, a nie z fabułą... :sad: P.s. A gdzie szukać ten błąd malakas...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 jerczi poczytaj ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/559-rostok/ a szczególnie ten post http://www.stalkerteam.pl/topic/559-rostok/page__view__findpost__p__4046 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Bardzo dziękuję za radę i skorzystałe z tego...teraz jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi