Buber Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kC2QzZ9odkM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Buber ile rozwaliłeś samochodów do tej pory...fajne hobby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jedną taką samą Honde typeR , aż nas wycinali strażacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Straszny widok widziałem już nożyce w akcji, ale jako widz nie jako poszkodowany... ..tak na marginesie te kółka to prywatne, czy sponsor zapodał.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ta jest prywatna, sponsorowaną rozwaliliśmy Właściwie jechałem dopiero dwa razy , tak to brat jeżdzi, teraz mamy własny team. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 A ja mam pytanie :D Zawsze zastanawiałem się jaki jest koszt przerobienia takiego auta na rajdówke. Więc Buber ile kosztowało cię zrobienie tego auta i jaki jest koszt utrzymania i eksploatacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ile kosztuje przerobienie tego wózka to Ci nie powiem , bo my kupiliśmy gotową za 16 tys Euro , ale dostalismy kupę cześci zamiennych tak , że wystarczyły bez problemu na trzy starty w tamtym sezonie...a koszt sezonu to około 10 tys zł na rajd...w naszym rejonie w A7 jest w tym roku 8 startów...mozna obliczyc. Oczywisci mówie o naszej klasie rajdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi