jerczi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Od Wilka dostałem zadanie odzyskania dokumentu jeszcze w Kordonie, kiedy go zdobyłem on już był na Magazynach Wojskowych...wchodząc na tą lokację dostaję wiadomość systemową, że mam doręczyć dokument, ale niestety w opcjach dialogu z Wilkiem tego nie ma...to samo dotyczy Łukasza na zdobycie 2 szt. mózgów kontrolera...mam je i nie mogę mu dać z powodu braku opcji w dialogu...i co teraz mam zrobić...szczególnie chodzi o łukasza... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Co do Łukasza, to musisz mu jeszcze dać kasę, bodajże 300 tysięcy, zerknij w PDA na zadanie z mózgami Kontrolera tam będziesz miał dokładnie napisane ile on chce... Dusigrosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dziękuję za podpowiedż...nie żaden dusigrosz tylko niezrozumiałe jest to, że nie dość trzeba mu dostarczyć wyrafinowany smakołyk...to jeszcze za to zapłacić???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zadanie dla Łukasza jest ważne bo daje za nie teleporty bardzo potrzebne w rozgrywce...co do Wilka to nie wiem, może zadanie jest jakoś powiązane z lokacją i nie będzie chciał go odebrać. To tylko domysły, bo nie spotkałem się z takim problemem. Jest to jednak zadanie poboczne i nie ma wpływu na całość gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 A na pewno masz te dokumenty w plecaku? Gra daje ci info o Wilku bo pamięta , że znalazłeś te dokumenty i następnym punktem jest oddanie ich Wilkowi, ale jeśli zostawiłeś je w jakimś schowku to dialogu z Wilkiem nie będzie bo nie masz mu co oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi