oloo Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Co prawda nie jest to screen z Soli, ale jest ciekawy Pytanie dodatkowe - jak się nazywa oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Oryginał nazywa się: Fotomontaż stawka oloo i grafik ze Stalkera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Oryginał nazywa się: Fotomontaż stawka oloo i grafik ze Stalkera:) Nie.. To czyjaś przeróbka. Tutaj źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 oloo, masz u mnie punkt reputacji za adres tej strony. Tylko czy ma być na plus czy na minus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 trurl3 - szczerze, to wsio ryba A skoro już o tych punktach - uważam, że należy je przyznawać za naprawdę ważne rzeczy, a nie jakieś pierdoły, jak do tej pory. Niech to będzie odzwierciedlenie tego, co kto robi. Bo zrobiło mi się jakoś dziwnie - mam pięć, a zasłużyłem na jeden.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nie masz co się przejmować. Punkty są odzwierciedleniem nie/popularności a niekoniecznie ważności dla strony . Jeśli tak to przyjmiemy, wszystko gra A ten obrazek jest świetny, tylko szkoda, że nie w większej rozdzielczości. Słowo daję, że zrobiłbym sobie z niego tapetę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja też..ale może gdzies jest w większej rozdziałce. Problemem jest to, że nie mam pojęcia, jak się nazywa - wtedy było by łatwiej szukać. Inne są znane, tego nie kojarzę. Zrób konkurs za punkty, może ktoś z userów znajdzie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Przydałaby się zaawansowana wyszukiwarka której wystarczy dać kawałek obrazka a znajdzie resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 tak wygląda orginał ..Autor obrazu Iwan Iwanowicz Szyszkin to rosyjski pejzarzysta Orginał nosi tytuł...Czaple tu adres do zaawansowanej wyszukiwarki... http://www.tineye.com/ a tutaj przeróbka jak na razie nie znalazłem większego jak będzie podam link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 trurl - może te Ci się tez spodobają: http://najbardziej.com/kreatywne/swietne-montaze-rosyjskich-grafikow/ Mnie urzekł ten: ..dodałem mu na szybko jeden szczególik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dobra, znalazły się w max rozdzielczości chyba - tutaj: http://sholademi.livejournal.com/1238725.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi