BeeS Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam po paru dniowej przerwie z solianką wróciłem do niej oddałem tego playboy'a iwancowi czy jakoś tak Znalazłem tego wintoreza ale mam pytanie. Jest możliwość ulepszenia go że bedzie strzelać jak AS "WAŁ"? Widziałem gdzieś na YT że jakiś gostek strzelał z Wintoreza jak AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Czyli jak strzelał, możesz konkretniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Napisałem jak AS "WAŁ" full auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jeśli dobrze zrozumiałem- przełączanie miedzy trybami strzału masz domyślnie na przycisku '0' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ok wystarczyło ustawić w menu sterowania klawisz domyślny. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi