pacjent1972 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 To co wkurza w CS-ie to zwariowane tempo zadań....poraz 20 podchodzę do tej częśći Stalkera,próbuję dobrać mody by go uatrakcyjnić i ciągle brak mi tego limitu czasu na zadania.Jest taki mod??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie wiem czy jest taki mod, ale możesz sam to zrobić. Wejdź w gamedata/config/misc i otwórz plik task_manager.ltx dowolnym edytorem, np. Notepadem ++ i wszystkie - time = 86400 ( lub inna liczba) zmień na time = 0 . Sposób ten działa w SoC, nie wiem jak w CS. Trzeba to zrobić na początku gry, zamim weźmie się zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ten limit czasu naprawdę jest irytujący.Szczególnie gdy musisz komuś pomóc a masz w miarę daleko a dostajesz tylko 30 sekund na dojście 300 postów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi