pacjent1972 Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 To co wkurza w CS-ie to zwariowane tempo zadań....poraz 20 podchodzę do tej częśći Stalkera,próbuję dobrać mody by go uatrakcyjnić i ciągle brak mi tego limitu czasu na zadania.Jest taki mod??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Nie wiem czy jest taki mod, ale możesz sam to zrobić. Wejdź w gamedata/config/misc i otwórz plik task_manager.ltx dowolnym edytorem, np. Notepadem ++ i wszystkie - time = 86400 ( lub inna liczba) zmień na time = 0 . Sposób ten działa w SoC, nie wiem jak w CS. Trzeba to zrobić na początku gry, zamim weźmie się zadanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Ten limit czasu naprawdę jest irytujący.Szczególnie gdy musisz komuś pomóc a masz w miarę daleko a dostajesz tylko 30 sekund na dojście 300 postów :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts