Buber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 http://www.benchmark.pl/aktualnosci/AMD_Radeon_HD_7970_cztery_podkrecone_karty_bija_kolejne_rekordy-38249.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 No ciekawy jestem jak była by żywotność takich ekstremalnie kręconych zabawek,AMD Buldożer 8.5GHz i Radeon HD 7970 1700/8000MHz Oraz jaki był by koszy utrzymania tego zestawu (ciekły azot + murzyn go dolewający :P) Oraz mina właściciela widzącego 29fps w gta4 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Pytanie raczej brzmi: jaka jest wymierna korzyść z osiągnięcia takiego wyniku, mozliwego do uzyskania jedynie w ciagu kilku/kilkunastu sekund. Dla samego testera korzyśc jest wymierna - pozycja na liscie rankingowej overclockerów i rozgłos, ale nam, zwykłym użytkonikom, raczej to sie nie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 jaka jest wymierna korzyść z osiągnięcia takiego wyniku Wiem, wiem, po pewnej granicy GHz są tzw ''puste'' :/ Sam się z tym spotkałem 2 razy, lekkie OC 100MHz i procesor dawał sporo więcej, do pewnego stopnia gdzie nawet kolejne 400Mhz dawało bardzo małe rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi