Vorenus Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Gram na 19.04. i mam zamiar na nim skończyć. Mam zamiar w przyszłości 9nie dalekiej) założyć kolejną grę i z tąd parę pytań: 1. Czy nowa wersja dodaje nowe questy lub postacie? 2. Czy poprawia stabilność gry i wpadanie questowych przedmiotów w tekstury? 3. Czy instalując na starą wersję - 14.09 trzeba zakładać nową grę? 4. Jeżeli nie trzeba nowej gry, to jak to instalować żeby zadziałały savy i żeby skorzystać przy tym z dobrodziejstw najnowszego działa Archary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 1. Nie mam pojęcia. Ale np. Freeman wygląda inaczej 2. Moim zdaniem - coś jest dalej nie tak, ale z innych powodów. 3. Owszem, grasz od nowa 4. tak się nie da..save`y odmawiają współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ad.1 Nowa dopa wnosi lokacje, postacie i kwesty przy czym jest to pierwsza część zmian i będa jeszcze dwa dopełnienia dotycząće postaci 'Błyskawica' i lokacji 'Jantar' Aktualnie dodano 6 lokacji z których tylko Martwe Miasto jest 'okablowane' tzn. ma postaci i kwesty. Reszta na razie jest niedostępna. Postacie w lokacji MM maja swoje kwesty. Ad.2 Nie wiem, prawdopodobnie tak bo zmiany dotycza również skryptów Ad.3 Dope instalujemy NA CZYSTĄ SOLJANKĘ i zaczynamy nowa grę. Nawet jesli jakis ejw ruszy, to potem murowane kłopoty. Ad. 4 - nie ma takiej mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Nie wiem , czy dobrze zrozumiałem? Żeby zagrać w 14.08.2010 muszę założyć nową grę żeby pobawić się nowymi lokacjami i questami? Jeżeli tak, to raczej poczekam na wersję końcową Archary z full fabułą i może poprawioną statyką gry. Szkoda jednak niewysłowiona bo odwlekam zakończenie obecnych questów jak moment własnej egzekucji czekając na cud i kontynuację fabuły.... :@:@:idea::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Dalsza fabuła oraz postacie będą dodane w kolejnych Patchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Więc zapytam: - Czy istnieje szansa, że patche dostosują dopełnienie do sawów z 19.04? malakas // nie jest to możliwe Vorenusie ..duże zmiany w skryptach gry. Jest to główny powód rozpoczęcia od nowa całej przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Niestety, nie ma takiej możliwości. Ze względu na skomplikowanie bebechów Soljanki i zmiany w wewnętrznerj 'maszynerii' nie będzie możliwe dostosowania starych sejwów do nowej gry. Za dużo jest istotnych parametrów gry zapamiętanych w sejwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi