Vorenus Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pomimo długiego wczytywania po "śmierci" i kłopotów z zapisem i wczytaniem sava na samej Arenie polecam przejście całej zabawy. Po zakończeniu ostatniej walki z podstawki zaczyna się kolejna zabawa. Można dalej walczyć jako gladiator z przeciwnikami z różnych ugrupowań, można walczyć z mutantami ale... Można też robić zakłady i obserwować walkę z trybun (loża na górze po lewej stronie od miejsca gdzie wchodzimy na Arenę). Po zakończeniu walk z podstawki walczycie we własnym ekwipunku i z własnym wyposażeniem, kto ma dobrą giwerę i pancerz nie będzie żałował. Warto odpocząć od Zony i "zrelaksować" się w Barze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ciekawe są walki typu "Krwawa łaźnia". Ty sam a ich 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Właśnie zacząłem nową grę.Jestem w Kordonie i dostałem info od barmana że ktoś zabił Arniego i Arena nieczynna.Mam oczekiwać dalszych wiadomości.Mieliście coś takiego? To jakiś nowy quest z dopełnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 W mojej grze było to samo, Arniego zabili jak byłem W Barze. Zabił go Mściciel, nie wiem czy będzie miało to wpływ na fabułę, ale po jakimś czasie pojawia się nowy "lanista" - Walera Bucior. U niego możesz zaliczyć te same walki co u Arniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Przed rozpoczęciem walk na arenie warto zrobić twardy sejw. Parę razy po skończonych walkach w Totalizatorze nawalało mi coś z kombinezonem - nie włączał się noktowizor, latarka i lornetka, nawet po przejściu do innej lokacji . Tak więc trzeba było wrócić do sejwa sprzed rozpoczęcia walk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi