Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzisiaj z nudów zrobiłem coś nietuzinkowego/ poronionego :D Z włącznika alarmowego ppoż Jest to załącznik komputera, w przycisku jest dioda która mruga podczas naciskania (początkowo miała się świecić cały czas umożliwiając znalezienie przycisku w ciemnościach), lecz dodałem kolejny pomysł i zamontowałem układ, który z mikrofonu zbiera sygnały, a dioda mruga podczas odtwarzania muzyki w jej rytmie. Myślę jeszcze wywiercić po bokach otwory na pasy diod i podczas muzyki w ciemnym pokoju będzie faza na ścianie mrugająca w rytm muzyki, ale to może , może kiedyś ... Wyglądało by to tak: A teraz chciał bym abyście się pochwalili swoimi poronionymi pomysłami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Powiem ci że to naprawdę dobry pomysł.Widzę że lubisz babrać się w tej elektryce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi