carlopapa Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 (edited) Witam po wybiciu wszystkich w bazie wojskowej na Kordonie i zestrzeleniu śmigłowca po misji "UKRADNIJ DOKUMENTY WOJSKOWE" drzwi u Sidorowicza są zamknięte nie mogę mu oddać walizki. Ktoś pomoże??? Edited January 14, 2012 by LordDino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 A BTR-y rozwaliłeś i z najazdem specnazu na wioskę się rozprawiłeś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted January 14, 2012 Author Report Share Posted January 14, 2012 BTR-y rozwaliłem 2 a podobno jeden na drodze a drugi na prawo od drogi za budynkiem jest jeszcze jakiś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Sorry, przypomniałem sobie że to błąd z podstawki, kiedyś czasami się zdarzał. Możesz poczytać o tym tutaj http://www.stalkerteam.pl/topic/1439-jak-wejsc-do-bunkra/page__p__15465 . Ja spróbowałbym cofnąć się w zapisach i podejść do tematu jeszcze raz. Jeżeli zdecydujesz się montować opisanego fixa, zrób najpierw kopię podmienianych plików, by jakby coś nie wyszło można było łatwo wrócić do stanu z przed poprawek. Fix był szykowany pod czystą grę a nie pod moda. Można też spróbować strzelić kilka razy w drzwi ze śrutówki lub innego ciężkiego sprzętu. Może się odblokują. W realu taki sposób zawsze działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Witam fix z podstawki niestety nie działa nawet samodzielne edytowanie pliku "esc_trader_door" nic nie pomaga, ale pomogły granaty kilka rzuconych pod drzwi SIDOROWICZA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Te drzwi są tylko przymknięte,wystarczy nożem parę razy uderzyć i wcisnąć się w szczelinę , otworzyć je postacią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts