janzamyslny Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam. Mam problem z kolbami na MW. Wiem, gdzie szukać (sprawdziłem też na screenach w tutejszych poradnikach), ale ani pod słupem ani w pobliżu nic nie widzę. Czy one mają być na ziemi (i wpadły w teksturę) czy są w jakimś schowku (jeśli tak, to gdzie on konkretnie jest)? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Może stoczyły się w dół, poszukaj obok ogrodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janzamyslny Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dziękuję za odpowiedź - czyli jednak miały leżeć. Niestety, nie ma ich. Powiększyłem zasięg widzenia tak, że pokazuje mi artefakty przy wiosce ;) i nigdzie ich nie widać. Sukcesywnie wczytuję kolejne poprzednie save'y - na razie brak. ... Cofnąłem się do save'u zaraz po wzięciu zadania, bieg prosto na miejsce (bez save'u na MW) i dalej ich nie ma. Widać diabli wzięli (Najemnicy ich nie mieli) ;) Chyba je zespawnuję. ... Spawn pomógł (częściowo: Ginekolog wziął kolby, ale Cyklop się zaciął - znów dawał tę samą podpowiedź), ale wczytałem raz jeszcze, wziąłem powtórnie zadanie i poszło już bez problemów. Temat w zasadzie już wyczerpany i można go zamknąć. Dziękuję za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Szukasz na pewno w odpowiednim miejscu? W poradniku jest tylko screen z mapy, musisz wyjść poza ogrodzenie, między głazami i tam pod jednym słupem powinny być kolby, czasami staczały się w stronę ogrodzenia. Raczej nie powinny zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janzamyslny Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Szukasz na pewno w odpowiednim miejscu? W poradniku jest tylko screen z mapy, musisz wyjść poza ogrodzenie, między głazami i tam pod jednym słupem powinny być kolby, czasami staczały się w stronę ogrodzenia. Raczej nie powinny zniknąć. Tak, szukałem w dobrym miejscu. Po prostu nie było ich tam wtedy. Po wzięciu questu od nowa pojawiły się dokładnie tam, gdzie miały być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam też z nimi problem, nie umiem ich znaleźć, gdzie dokładnie powinny być, wyszedłem za ogrodzenie w rejonie przejśćia na Radar szykałem pod słupami wysokiego napięcia oraz pod głazami i nic. Proszę o screen z miejcsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wyszedłem za ogrodzenie w rejonie przejścia na Radar @bolo nie w rejonie przejścia na Radar. Kolby są obok przejścia MW - Dzicz ...tam gdzie posterunek Najemników....po prawej na wzniesieniu jest słup elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No to mogłem sobie szukać do śmierci, znalazłem, bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi