BatonTM Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dziwna sprawa, otóż ile bym nie miał zestawów remontowych w skrzyneczce, i tak dostaje komunikat że pancerz jest zbyt uszkodzony. Zestawy które mam są na pewno do pancerza. Bardziej szczegółowo, próbowałem naprawić Skat'a - 10 który był rozwalony do połowy za pomocą 12 zestawów. Żeby było śmieszniej po tym jak już zrezygnowałem z kombinowania zapisałem grę i wyłączyłem. Przy następnym odpaleniu okazało się że pancerz ma 100% a zestawów jak było 12 tak jest. Wtf. Teraz pytanie czy ten pancerz rzeczywiście ma "100%", czy to jest pic na wodę. Miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pancerza nie da się naprawić jeśli ma zbyt duże uszkodzenie. Liczba zestawów remontowych do broni i do pancerzy nie powinna przekraczać 15 w jednym i drugim przypadku. Jeden zestaw remontowy naprawia ok.10% uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonTM Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Hmm z ilością zestawów i zbytnim uszkodzeniem to wiem. No tak jak mówię, nawet nie był do połowy uszkodzony i przy 12 zestawach po 10% każdy powinno go naprawić. Nie rozumiem tylko czemu przed wykonaniem zapisu był uszkodzony (próbowałem naprawiać), a po tym jak wczytałem miał już 100% a zestawów nie ubyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi