szczurinho09 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Wie ktoś jaki jest ten 3 kod do drzwi w labiryncie u monolitu?? Zdania zaczynamy wielką literą LD Edytowane 18 Stycznia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Trzeci kod dostajesz od Cienia Monolitu jak pamiętam, sam kod raczej nic ci nie da. Z tym jest cały quest, trzeba przystąpic do Monolitu i tak dalej. Ale poczytaj ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczurinho09 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Aha okej dzíeki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Proszę o poradę.Znalazłem bunkier,wszedłem.Sejf znalazłem,ale remzestawów nie znalazłem.Gdzie one mogą się znajdować.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Powinieneś pisać w tamtym temacie o Bunkrze, ale to nic potem przeniosę. Zestawy jeżeli nie są w pomieszczeniach, to szukaj u kolesi w środku (któryś zabrał) i odkup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi