wajdzik007 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam. Mam problem z fps ponieważ przed wejściem na bagna miałem 50 fps a po wyjściu z bagien mam 30 fps czym to jest spowodowane? na bagnach grałem na Oświetleniu Statycznym czyli te 1. a jak wczytuję save przed wejściem mam 50 fps dalej a po wyjściu mam 30 fps troche mnie to dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fakt troche to dziwne :o Prędzej powinno byc na odwrót bo na bagnach jest większa gęstosć trawy i wogóle jest to bardziej wymagajaca sprzętowo mapa.Rozumiem że po wyjściu z bagien żadnych ustawień nie zmieniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 nie zmieniałem i 30 fps było tak jak i na bagnach, potem jak zapisalem na kordonie to odpalilem na full i dalej 30 fps cfg wywalilem gra sama się ustawila i dalej 30 fps, dziwne coś może więcej będą wiedzieć ci na GSC forum ale umnie englisz no good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jeżeli nie powoduje to sporego spadku wydajności gry to raczej nie ma sobie co głowy zawracać :P Może to przez to że jest duzo NPC w pobliżu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 wątpie w barze przed pujsciem na bagna 40 fps mam a po przejsciu bagien w wiosce kotow jest ich 7 i mam 25-30 fps troche dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jakiego masz kompa ? Podaj konfiguracje sprzętową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Karta graf Radeon HD 6800 Series Processor: Intel® Core™ i3 CPU 540 @ 3.07GHz (4 CPUs) 4GB RAM ale W7 32 BIT wykrywa 3 RAMU W BF3 Mam 70 fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Komputer w 100 % spełnia wymagania gry więc to nie jest problemem.Mogę ci jeszcze jedynie polecić przeczytanie tego tematu: http://www.stalkerteam.pl/topic/269-zelazny-temat-wydajnosci-sprzetu-przy-grze-w-stalker-a/page__hl__wydajno%C5%9B%C4%87__fromsearch__1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dobra cos sprubuje zrobić a nie wiesz czasem jak usunąć to kiwanie jak się biegnie bo mialem i zgłubiłem dobra znalazłem na te kolysanie kamerą hmm coś mi się widzi że to nie wina samych bagień tylko bazy czystego nieba i dokładniej Sziłowa któraś misja z tym związana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 no i wszystko jasne wszedłem do bazy ok wszystko do sziłowa rozmowa ok a spytałem sie o robote i spadek oto ta misja co robi spadek fps wi ktoś o co w tym chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Gdy otrzymujesz to zadanie na bagnach spawnuje się kontroler i masa zombiaków wokół niego wiec to pewnie dlatego.Dopoki ich nie zabijesz bedzie spadek FPS po wykonaniu zadania powinno wrócic do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 właśnie że nie wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi