jerczi Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jestem w Martwym Mieście i w przebraniu otrzymanym od Bandytów udałem się do centrum tj. Komitetu, by porozmawiać z dowódcą Apokalipsy Nr IX...niestety nigdzie nie mogę go znaleźć..(powinien być w bocznym pokoiku) dwa razy wchodziłem do lokacji i efekt ten sam...proszę o sugestie... :wallbash: :wallbash: :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Trudno to dokładnie wytłumaczyć. Stoi w takim bocznym korytarzyku na pierwszym piętrze. http://kobal.stalkerteam.pl/PFW/26.jpg Jak sobie nie poradzisz to przyślij sejwa kobal@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi