macias13_84 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mam pytanko czy w jakiś sposób można przywrócić wyświetlanie położenia zwłok na naszej minimapie-hudzie? Rzecz w sumie przydatna w kwestii zaopatrzenia w amunicję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dziwne mi się normalnie zaznaczają trupy.Może spróbuj z innym HUDem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No u mnie to wygląda tak że o zegarze ukrytym pod spodem nie wspomnę, interfejs był już razem z modem pobrałem z forum_stalker_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mój jest całkiem inny na górze w lewym rogu.Inne Hudy są do pobrania w pobieralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Zmiana nic nie przyniosła, nie licząc, iż czas jest wyśiwtlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nie wiem.Nie potrafię ci pomóc.Pierwszy raz w ogóle słyszę o takim problemie.Widzę że żywych też ci nie pokazuje.Zobacz jeszcze w opcjach AMK.Coś tam było o Hudzie włącz,wyłącz.Może to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Pytanie wydawało się być z tych prostych, a jednak okazało się problemem większym Zatem prosiłbym o przeniesienie do działu problemów z grą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A schowki ci pokazuje ;> takie ikonki jakby łapki jak było w podstawowej wersji ? Mam ten sam hud co ty ten na najwyższym skrinie i schowki zaznacza w dziwny sposób zwykła kreska brązową dziwne to trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nie schowków nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi