Joshi aka Endeavour Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No klimat jak najbardziej.Z przyjemnością przeczytam dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Nie wiem na ile wolno tutaj pisać komentarze ...ja bym ich zakazał .., ale opowiadanie jest świetne ..gratulacje Joshi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 27 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Maja 2012 przez Joshi aka Endeavour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja wielokrotnie czytałem te opowiadanie więc oceniałem je na 5. Bardzo fajnie się czyta i nie jest to jakieś takie sobie opowiadanie ale napisane z głową http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 To najlepsze opowiadanie o tej tematyce jakie czytałem 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 To najlepsze opowiadanie o tej tematyce jakie czytałem 10/10. Opowiadanie w pełni zasługuje na tą ocenę...10/10. Bardzo dobrze się czyta i potrafi przykuć uwagę. Szacun dla Joshi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo103 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Pierwsze części pamiętam jeszcze z socjum .Cieszę się że w końcu mogę zobaczyć zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qO_Op Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wiem, że moja opinia nie wiele znaczy.Ale korzystając z prawa wolności słowa, musze wyrazić swoją opinię. Będąc obecnie przy diesiątej części Twojego opowiadania, nie mogę sie powstrzymać, muszę przyznać , że jest to najlepiej skonstruowane, pełne emocji i pięknych opisów, profesjonalne dzieło. Widać, że albo autor jest nieźle oczytany, albo robi to zawodowo. Pragnę tym samym podziękować za umiesczenie tej pracy i udostępnienie wszystkim odwiedzającym. Siedzę już dobrych kilka godzin, czytając wszystko od początku i teraz odejdę na chwilke aby zadzwonić do Mojej piękności i dwóch córeczek i zaraz wracam aby dokończyć. Łączę się w bólu z Syrjanem i mam nadzieję, że życie nie postawi mnie w tych samych okkolicznościach co Bohatera opowiadania. Życie w Zonie mogłoby wydawać się czymś ekscytujacym i porządanym, ale tak naprawde jest to piekło na ZIemi i nie wiem co w życiu Syrjan nabroił, że wybrał powroty do piekła ponad życie z rodziną, która tak naprawdę powinna być największym i najwspanialszym z celi życia każdego mężczyzny. Niedługo wracam do moich urwisów po kilku miesiącach rozłąki i planuje już nigdy tego nie powtarzać. Pieniądze, ważne, ale nie mogą być stawiane ponad rodzinę. Dlatego tym bardziej Emocjonująca jest Lektura pańskiego opowiadania. Armia nie jest mi obca, moje sny często to wizje walki i brutalnej śmierci. Jednak każdego ranka chce się budzić przy mojej rodzinie, gdyż wtedy zło całego świata zanika, a ja chcę być i robię wszystko aby pozostać dobrym człowiekiem i ojcem.Ogromny szacunek dla pańskiego talentu i pańskiej pracy. p.s. Wielki Szacunek również dla wszystkich rodzin żołnierzy Tego świata, którzy walcza na różnych frontach dla utrzymania swoich bliskich. Często wbrew przekonianiom i sumieniu,czasami gdyż tylko to potrafią, albo tak pokierowało ich zycie. często po prostu bo muszą - tak jak nasi polscy żołnierze. Nie popieram zabijania, nie popieram ideologii wojska, ale zwyczajnie tym rodzinom współczuję, gdyż niektóre z nich już straciło lub niedługo stracą mężów, braci i ojców. Czytając Takie opowiadania jak To,warto czasem się zastanowić jaki żywot człowiek często gotuje swoim bliźnim i ukochanym. Pamiętajcie ze człowiek zawsze ma wybór, nawet gdy go nie dostrzega. Jezeli ktoś chce z Was, młodzi czytelnicy, isć do Wojska i myśli że to jest Cool - Zastanów sie dwa razy zanim staniesz się mordercą,,..bo ofiar będzie wiecej niż wystrzelonych pocisków. Peace http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi