Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czy u was też tak jest, że zrobienie skrótu na pulpicie kończy się brakiem pliku fsgame ? Gdy zainstaluje grę i odznaczę utwórz skrót na pulpicie to nie pogram, Skrót tworzony przez instalator nie różnie się od tego ręcznie zrobionego, A jednak gra nie uruchamia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Też tak miałem kilka razy, jak pamięć mnie nie myli to przez aplikację poszło, ale czy dałeś ten z bina czy z głównego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 W głównym nie ma pliku wykonawczego. Tylko w COP zrobili lanchera, a w podstawce działało normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 To już nie mam pomysłu, najwyraźniej działa tylko ten stworzony przez instalator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja wiem dlaczego się tak dzieje, w bulid'ach też tak było i tam się robiło batowca z dopiskiem CD(wyjście przez aktualny folder) i śmigało. Najdziwniejsze jest w tym to że z lapka skopiowałem skrót i zmieniając literkę partycji w nim, gra odpala bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Trzeba zmienić "Rozpocznij w" na główny folder CS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi