metek58 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Szukam autora słownika artefaktów, anomalii, nazw i innych pożytecznych rzeczy. Prawdopodobnie ma nim być trurl3, napisałem do niego, ale nie dał odpowiedzi. Zatem może odezwie się ktoś, kto wie kim jest autor tego słownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłaszam się na wezwanie... :). Jestem tym, kto stworzył słownik na potrzeby tłumaczenia Soljanki a następnie udostępniałem go tłumaczom kolejnych modów żeby zachować jednolite słownictwo. Najnowsza wersja słownika ma datę 28.01.2012 poniewaz aktualnie pomagam w tłumaczeniu moda LWTOD. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Chciałem wiedzieć, kto jest autorem tego fajnego słownika i zapytać, czy można z niego podbierać przetłumaczenia. Jest tam niewielka ilość takich "niepewnych" przetłumaczeń, ale ogólnie podoba mi się pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi