smox Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Nie za bardzo podoba mi się muzyka w menu Stalkera SoC i większości modów. Jest taka...smutna. Postanowiłem to zmienić i wystawiłem tam piosenkę, którą śpiewa Maria Gorjaczewa pod tytułem "Monolit" Kto ma podobne odczucia wystarczy, że wstawi to do gry. Wstawiłem tutaj, bo modem tego raczej nazwać nie można. Link: https://yadi.sk/d/n5V083-9uHNqc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja też nie lubię tej muzyki z Menu. Już mi się tysiąc razy przejadła :/. Podmieniłbym na Main Theme z Medal of Honor: Allied Assault, ale nie wiem, jaka jest nazwa oryginalnego pliku z muzyką. Smox, pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja za to ją uwielbiam, jest dobrze dobrana i pasuje klimatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 WeteranMonolit - najłatwiej będzie jak pobierzesz sobie ten pliczek co wstawiłem i nazwę swojej muzyczki dasz taką jak w moich plikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Chyba i tak nic z tego. Wypakowałem gamedatę, znalazłem 05_wasteland_str_l, wersję z _r, i wasteland2_l i _r. Tamtą muzykę przekonwertowałem do .ogg, skopiowałem razy 4, zmieniłem nazwy, wrzuciłem do gamedata/sounds/music, a gra po filmikach wylatuje do Windy :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, a sprawdzałeś z moimi plikami? Może podaj loga błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Nie próbowałem, myślałem, że na oryginalnym pójdzie. Loga muszę przepisać, z racji tego, że jak już gdzieś tam pisałem nie mam na chwilę obecną internetu. Expression: ovi->channels==1 Function: CSoundRender_Source::LoadWave File: E:Stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp Line: 71 Description: Invalid source num channels: Arguments:(pominę) soundsmusicwasteland2_l.ogg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ''Description: Invalid source num channels:'' Twoje piosenka/muzyka jest w stereo a przynajmniej ma więcej niż jeden kanał, dlatego się gra wywala. Musisz podzielić plik na 2 kanały i zapisać, jako lewy i prawy. Lub spłaszczyć do mono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Urwał, też tak coś myślałem, że te _l i _r nie są "bo tak". I tu jest problem, bo nie mam pojęcia czym to zrobić. Już wiem. Formatfactory ma taki "pstryczek". Edit: ...który nie działa :/. Czy mógłby ktoś łaskawy wziąć Medal of Honor: Airborne theme, spłaszczyć do mono i wrzucić na tamten hosting, na który Smox wrzucił swoją piosenkę? Nie dubluj postów. LD Edytowane 3 Lutego 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Mam pytanie zamieniałem sobie pliki guitar_1 itd i zamiast piosenek za które zamieniłem to dalej leci muzyka jak mam to naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi