WeteranMonolit Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Cześć. Przed chwilą poraziła mnie głupia(?) myśl - czemu by nie stworzyć moda polegającego na totalnym odstrzale wszystkiego co się rusza, odstresowywującego i przyprószonego niezbyt poważną fabułą? Już mówię, jak miałoby to wyglądać. Zaczynamy grę u Wolnościowego Kucharza. Z rozmowy dowiadujemy się, że koledzy wysłali nas po smaczny bimber Doktora. Niestety, na miejscu Striełok z Kucharzem wszystko wypijają. Nachlany Kucharz obraża matkę Striełoka. Striełok, nawalony w 3D i wnerwiony wyciąga PKM. Po chwili Kucharz pada martwy, a wnerwiony na cały świat Striełok, wychodzi na wnerwiony na Striełoka świat. Kończy się to relaksującą masakrą, w trakcie której zwiedzimy wszystkich bimbrowników w Zonie w poszukiwaniu leczniczej Gorzałki. Technicznie byłoby to chyba proste do zrobienia. Import PKM z moda Zaurusa, stworzenie frakcji, którą każdy będzie atakował, prócz niej samej, parę nowych dialogów, zmienienie udźwigu Exo na bardzo wysoki, wrzucenie tego Striełokowi, kilka "celów", kupa amunicji i tyle. Sam nie umiem jeszcze tego wszystkiego zrobić, ale myślę, że na pewno jest to do obeznania w ciągu paru godzin. Czy brzmi to sensownie? I czy będzie ktoś chętny do pobawienia się razem ze mną? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Hmm...z tymi paroma godzinami to tak nie do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Internet jest, więc są też poradniki. To aż tak trudne chyba nie jest. Najgorzej będzie umiejscowić te cele, resztę pewnie się domyślę jak zrobić, broń już podkręcałem, a poradnik dodawania jest na stk.pl. Dialogi są w plikach, więc wystarczyłoby chyba tylko trochę pogrzebać, bo i tak nie dałoby się gadać z prawie nikim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No nic, zapał też ważny, działaj . Kolega Cromm dorobi Ci fajną pogodę , kolega Korn06 potestuje , bo to spec od rozwałki , a ja napiszę Ci fabułę , skoro jej prawie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No to twórz :P. Na razie rzucam tylko pomysł, a czy ukończę, czy zapał nie wygaśnie - ciężko stwierdzić. Ale pobawić się można, na pewno to nie zaszkodzi :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Złe nastawienie innych frakcji z mutantami do nas, jest bardzo prosto zrobić. Mega udźwig kombinezonu także. Kupa amunicji owszem. Przenieść Spawn do magazynów, też się da. Ja w zasadzie nie umiał bym tylko zrobić questu, bo babranie się w skryptach nie należny do łatwych. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kombinezon i PKM już zrobiłem. Teraz przydałoby się zdobyć ACDC i ActivePerla, bo robota stoi. A, i wie ktoś może, jak zmienić początkowy ekwipunek GG? EDIT: Frakcje też już mam za sobą. Stworzyłem dodatkowe dwie frakcje - Stalker Team - dla postaci fabularnych (>:-P) i Striełoka - której prawie wszyscy nienawidzą i atakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ACDC jaka wersja i jaka wersja gry? Mam już upnięte all.spawn gotowy, tylko trzeba wypakować. PS. Mówicie o SoC? Bo jakoś nie znalazłem info do jakiej części :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Nie o to chodzi, wiem co pobrać, a nie mam jak pobrać :P. A co do wersji, to ShoC, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi