carlopapa Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam potrzebuję nazwę kombinezonu pancernego dla biesa, czyli tej z kryjówki striełoka aby dodać ją do spawnera. Miałem tą kamizelkę na początku gry, ale chyba ją shandlowałem. Szukałem w necie, ale nie znalazłem. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 No, powiem Ci że chwilkę zajęło dogrzebanie sie w plikach o jaki kombinezon chodzi Biesowi.... :) Ale wszystko się udało - ów kombinezon nazywa sie w grze: "stalker_outfit_m3" Powodzenia :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi