stasork Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 FATAL ERROR [error]Expression : m_available_count [error]Function : CID_Generator::tfGetID [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\id_generator.h [error]Line : 92 [error]Description : Not enough IDs Błąd pojawił się w dziczy, ale wątpię żeby to miało znaczenie. Pojawił się nagle (po reinstalacji) i pozwala grać przez jakieś 2 min. 19.04 +rc2 Lokację wczytałem od początku ale to nic nie pomaga. Czekanie na emisję. Brak rezultatu. PS. co to w ogolę za błąd? Czego się tyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Vorenus ty chyba miałeś podobny problem? wątek "gra zawiesza się podcza zwarcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja miałem, na bagnach. Pomogło niestety dopiero wczytanie lokacji od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Są dwie możliwości : 1. podmienić w gamedata/scripts plik se_respawn.script z Soljanki 19.04....ale najpierw zrób kopię /gamedata/ 2. zależy co będzie po podmianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 malakas, wrzuć tego patcha, który wysłałeś mi na skrzynkę. Pomógł u mnie, może pomoże u innych. Jednak po obejściu problemu za pomocą patcha, należy go odinstalować. malakas // znalazłem nowe rozwiązanie ..jeżeli nie pomoże to zastosujemy to drugie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Za radą malakas Po wgraniu pliku "se_respawn.script" z czystej NS problem już (na razie) nie nastał. Za to pojawił się (czasami występuje) inny ***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M). Reduce pixel density (worse) or use more vertex lighting (better). Identyczny błąd pojawia się kiedy próbuje wyjść z lokacji Magazyny Wojskowe (w czasie wychodzenia; auto-save jednak pomaga i rozwiązuje problem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Tu polecano zmienić opcje oświetlenia (w opcjach gry) - z full dynamicznego na pasywne - o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi