malakas Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 The Darkness II Może dziwi Was banner na portalu więc kilka słów wyjaśnienia... Podobnie jak w przypadku Rage dostaliśmy od Cenega propozycję udziału w promocji nowej gry pod tytułem...The Darkness II. Użytkownicy i goście forum mogą zakupić w/w pozycję ze zniżką w sklepie mueve podając kod podany pod bannerem... wystarczy kliknąć i rozpocząć zakupy. W sklepie muve.pl dostaniecie 22% zniżki na zakup tej gry w wersji PC i 12% w wersji konsolowej (rabat liczony od ceny sugerowanej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 I ok...ja akurat wysłałem skan kodu na zniżkę 50% na New Vegas Ultimate Edition . Darkness nie znam ,ale trailer ciekawy. Gollum jako pet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok_RZ Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Powiem tak , grałem w pierwszą część gdy była premiera , fajny klimat i pomysł na rozpierduchę ale po przejściu nie chciało mi się wracać do gry :( trochę szkoda ale smutek może uzupełni 2 część :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi