Zales2021 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak jak w temacie. Oto mój laptop: Win 7 home premium 64bit Procesor Intel Pentium CPU B950 @ 2.10GHz 4 GB ramu. Wejdzie Skyrim, Gothic 4, Saints Row2, Stalker Cień Czarnobyla. Plisss o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A jaka karta graficzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Skyrim i stalker powinien wejść (wale w czarno) ale do pozostałych gier to już grafa musi być, szczególnie do G4 bo sam w to gram i wiem jak to jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zales2021 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Intel HD Graphics Family to jest karta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 coś mi się zdaje że możesz mieć problemy z wymienionymi grami oprócz stalkera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Zapomnij, na integrze sobie nie pograsz, aczkolwiek jeżeli to nowy laptop ... Nie zgrzeszył byś podając konkretny model i producenta, wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zales2021 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 hehe kupiłem sobie kompa do pracy;p i myślałem, że sobie pogram;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi