macias13_84 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No właśnie czy jest to jakiś problem z samą grą, czy ona tak po prostu ma, iż jeżeli wytłuczemy wszystko co się rusza w danej lokacji dajmy na to na parkingu czy wysypisku, to już nie spotkamy tam bandytów i mutantów? Latam już drugi dzień pomiędzy kordonem, a wysypiskiem zbieram arty na sprzęt i amo, i żywej duszy spotkać nie mogę, nie licząc przyjaciół i neutralnych, jedyni wrogowie to wojsko, ale ich póki co nie ruszam bo robię misje dla Kuzniecowa No właśnie jak to jest z tym życiem w Zonie na NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Po wyczyszczeniu spawnują się rzadziej , to znak że trzeba ruszyć do przodu fabułę gry .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Mutanty pojawiają się normalnie (podobnie jak to miało miejsce w czystej grze) + pojawiają się kiedy weźmiesz misje na zabicie grupy mutantów (ale tam to tylko Woronin z powinności) Na kordonie można spotkać bandytów na parkingu (jeżeli nie ma tam przyjaznych stalkerów; jeżeli są to walczą między sobą) i przed wejściem na wysypisku (pojawiają się kiedy nie ma tam stalkerów; kiedy stalkerzy są obecni to bandyci się już nie pojawiają). Na wysypisku pojawiają się już tylko za hangarem przy torach i czasami za cmentarzyskiem (w czasie całej gry pojawili mi się tam tylko 2 razy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Aha, no ja właśnie zbieram na sprzęt, żeby do przodu ruszyć, a Sidor wiadomo kutwa* straszna. Tak mnie to właśnie zaciekawiło, że już dłuższy okres żadnego bandziora nie spotkałem pusto tak jakoś Jest jakaś możliwość przyśpieszenia respa? *rzeczownik kutwa synonimy: centuś, żyła, chytrus, dusigrosz, harpagon, kutwa, liczykrupa, sęp, skąpiec, skąpigrosz, skąpiradło, sknera To tak na wszelki wypadek bo ostatnio na innych forach modzi jacyś tacy nadwrażliwi i % lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Respawnu ruszać nie wolno ..Ty za długo tam siedzisz.. . Pora ruszyć w Zone Stalkerze ...do Kordonu wrócisz jeszcze nie raz, wrócisz wiele razy...masz do przejścia 12 lokacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 A tam za długo, ledwo człowiek przetrzeźwiał, tylu tu znajomych, a każdy sztakańca by walnął na rozmowne No to idę... do baru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 najpierw instytut. Nie wpuszczą cie do baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Mnie wpuszczą... znają mnie... zresztą co tu dużo gadać pod blokiem mam Hahahahahaha A tak na poważnie, to Agroprom faktycznie pierwszy No to idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 kordon - wysypisko - bar - wysypisko - dolina mroku (inaczej mogą się nie uruchomić skrypty Naboju;postaci NPC z powinności) - wysypisko - bar - dzicz (profesor da ci możliwość przejścia na Magazyny wojskowe) - jantar Poboczne lokacje w dolnym rejonie (niezbadane tereny i zapomniany las) są dość niebezpieczne, i nieuzbrojona postać szybko giniena początku lokacji Zapomniany Las są chyba 4 Chimery, kilka połamańców i sfora nibypsów W czystej wersji dało się zapłacić strażnikowi (3000) żeby przepuścił do Baru przed Agropromem. W NS jest to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 A kiedyś nie był pierwszy? Zawsze z wysypiska się szło na Agroprom a dopiero pózniej z walizką do Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 najpierw instytut. Nie wpuszczą cie do baru Ktoś gdzieś się chwalił, że otworzył bramę z Wysypiska do Baru patentem i dotarł do Baru nie będąc przedtem na Agropromie. Fizycznie mu się to udało, ale pożytku miał z tego niewiele, bo dalej jak do Baru nie doszedł. Błędy nie pozwoliły mu iść dalej... Respawnu ruszać nie wolno ..Ty za długo tam siedzisz.. . Pora ruszyć w Zone Stalkerze ...do Kordonu wrócisz jeszcze nie raz, wrócisz wiele razy...masz do przejścia 12 lokacji Wolno, wolno, jest do zainstalowania opcja "Częsty respawn" dla tych, którym, mało atrakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Wiem,że wolno ,ale dodatki to proszenie się o problemy. Lepiej grać bez dodatków niż potem główkować nad błędami z ich powodu... Wszyscy krzyczą że zapchany spawn ..poco dodawać jeszcze coś niepotrzebnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi