carlopapa Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam mam pytanie odnośnie zdobycia fleszki od Blenda w DM w poradniku jest napisane, że mam go zabić lecz tu są 2 opcje albo go zabijam i biorę fleszkę, albo płacę mu za nią 50 000 rubli i dostaję ją bez przelewu krwi. Chodzi mi o tą polubowną opcję czy jeśli ją wybiorę i zrobię inaczej niż jest w poradniku czy to będzie miało znaczenie w dalszej grze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ja płaciłem 50 000 Blendzie i grę normalnie skończyłem, chyba nie ma to większego znaczenia- czy go zabijemy czy zapłacimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie będzie miało żadnego znaczenia...można zostawić Blenda przy życiu. Ważna jest tylko fleszka ...Cała akcja z Gwarem na MW, czyli otrucie GG itd. potoczy się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 OK dzięki bo w opcjach dialogowych było coś, że nie wiadomo czy się jeszcze nie spotkamy ale ok zabiłem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi