kuban Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam Wie ktoś jak wywalić z ekwipunku rękawiczki? Na początku gry kupiłem u Sidora te rekawiczki do walki. Potem u Akima kupiłem rekawice bojowe a tych starych żadnym sposobem nie moge wywalić. Jak wyrzucam od razu wracają do ekwipunku, sprzedać też się nie da. Można więc je w ogóle usunąć z jakiegoś configu czy coś? I jeszcze jedno: ile macek pijawek trzeba przynieść Properowi? Wcześniej zdobyłem jedną, potem poszedłem się go zapytać o tą przesyłkę ale 1 macki nie chce brać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Może masz macki "czerwonej niezwykłej pijawki"? On przyjmuje tylko zwykłe. (nie-czerwone) Trzeba mu dać zwykłą. Upewnij się że na pewno wiozłeś zadanie na dostarczenie macek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuban Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Dzięki, faktycznie te moje macki są czerwone, musze innych poszukać A na moje 1 pytanie zna ktoś odpowiedź? Bo troche wkurzająca jest ta pięść w ekwipunku i miejsce zabiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Kuban nie da sie ten złom przełożyć do skrzynki..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuban Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nic nie idzie z tym zrobić, zawsze w ułamku sekundy wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja też pamiętam miałem ten problem.Albo zostawiłem je w jakimś schowku albo komuś sprzedałem.Może handlarz z helikoptera?Tak czy tak na pewno mi się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Rękawice od Akima (wzmocnione) zamieniłem na nóż (ten od Sidorowicza). Nie za bardzo pamiętam jak, bo nie miałem z tym problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi