Łobuz Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 W wiosce pijawek znajduje tylko 4 worki mąki !!! W budynku obok głazów przy których znajdujemy amulet nie ma mąki ??? Oblatałem wszystko w wiosce i nie znalazłem piątego worka z mąką !!! Cofałem się w zapisach zanim weszłem na tą lokacje ,kożydtałem też z autosawe i nic nie pomaga jak go nie było to nie ma !!!!!! Może ktoś wie jak to obejść (dopisać do handlarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Bo też go tam nie ma być. Amulet, jak pamiętam jest po lewej stronie wioski. Po lewej stronie masz tylko jeden worek, za samotnym, zamkniętym budynkiem na końcu wioski. Cztery są po prawej stronie, z tego jeden w piwnicy, tej z granatnikiem od Woronina z podstawki. http://kobal.stalker....pl/TS2/052.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 To jest Transformator a nie budynek Dzięki wielkie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam, ja mam podobny problem z tym że 5 worków z mąką już mam,ale nie zalicza mi tego zadania,to znaczy nie podświetla mi się w zadaniu (znajdz 5 worków z mąką ).Próbowałem już wyrzucać mąkę z plecaka i podnosić ale to nic nie daje,wie ktoś może jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 A tu nie musisz mieć do zaliczenia questu tego specjalnego kombinezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ahh no tak, ja chyba muszę mieć ten kombinezon ze sobą;)mam skata 10 z podniesionym udzwigiem,więc nie używałem tego grawikombinezonu od piekarza a muszęgo chyba mieć ze sobą,zapomniełem,sorki za zawracanie głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi