carlopapa Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam mam pytanie odnośnie godziny 22 w grze, a mianowicie wyją jakieś syreny, słychać jakieś tykanie itd. co to jest jakaś godzina policyjna czy co??? nie lubię grać w nocy i chcę się położyć spać na 8h ale nie mogę bo wyświetla się komunikat "jaki sen jest strasznie!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 To czas strachu, czasami się włącza, następuje spory spawn mutantów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Zaczyna się o 22:00 i trwa pół godziny gry. W tym czasie spawnują się mutanty, głównie zombie, które realnie mogą Cię załatwić, (za to masz dobrą okazje do uzbierania 10 rąk zombie dla Akima :) ). Po pół godzinie Czas strachu się kończy i wszystkie mutanty znikają (o ile pamiętam zarówno żywe jak i ubite). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A może to wyje na koniec zmiany w elektrowni :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi