Agrael Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A wi?c.. jak w temacie. W CS jak wszyscy wiemy dochodz?: Bagna, Lima?sk, Szpital, Czerwony las. Oczywi?cie nadal mo?emy zosta? przy swoich starych dobrych miejscach Je?eli chodzi o mnie to w CS najbardziej spodoba? mi si? czerwony las...urzek? mnie tamtejszym klimatem i tym ?e jest nie wielu ?mia?ków szukaj?cych artefaktów, du?o mutantów i niebezpieczne anomalie sprawiaj? ?e ci??ko tam przetrwa?, za to w?a?nie lubi? te miejsce.. Dalej, spodoba? mi si? lima?sk..ponure i tajemnicze miejsce..trwa tam zaciek?a walka o skrawek ziemi, przypomina mi sowieckie klimaty..dlatego lubi? to miejsce. I na ko?cu wysypisko.. dlatego ?e tam panuje ?wiat przest?pczy, kto nie daje sobie rady czeka go ?mier?. Jest tam moja ulubiona frakcja i stalkerzy z charakterem. Kolej na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Dokladnie to samo- Red Forest. Najczarniejsza z lokacji. Smutno, ponuro, straszno... epicki efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kordon sta? si? mniej klimatyczny ale dalej go uwielbiam za ten klimat. Brak Baru ... A? mnie serce zabola?o Zaje*ista baza Powinno?ci. Dobrze chroniona i mi?o jako? tam. Czuj? si? bezpiecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Cho? w czystym niebie troch? zabrak?o w?a?nie tego jak?e ponurego i mrocznego klimatu. Zrobi?o si? troch? kolorowo..np. te wschody s?o?ca..ale to te? na swój sposób jest dobry pomys?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czerwony las nadrabia troche braki (a idz tam cwaniaku w nocy, bedziesz mial ponuro najwyzej 3 minuty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Powiem szczerze, ?e w czyste niebo gra?em tylko raz. Szpital bo by?o ci??ko,totalna rozwa?ka i przeciwnicy wyskakuj?cy z ka?dego miejsca. Zmusza?o to do zapisu w odpowiedniej chwili, powtarza?em przejscie przez szpital kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Czerwony Las to dla mnie najlepszy poziom w CS. Gdyby Lima?sk nie by? tak ograniczony by?by najlepszy, twórcy zmarnowali wiele potencja?u tej lokacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Bagna-Mo?na pobawi? si? w my?liwego. Dolina Mroku. Agroprom-mo?na po?azi? sobie i wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Dla mnie Czyste Niebo to pora?ka.Pami?tam do dzi? jak w czerwonym lesie po zabiciu stalkerów powinno?ci zrespi?o si? oko?o 200 niby psów a ka?dy wie co to oznacza w stalkerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Dla wieku to znaczy lagi Ale dodam jeszcze do ulubionych moich lokacji Wysypisko Du?o czasu ostatnio tam sp?dzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kordon i Wysypisko, s? ?wietnie zagospodarowane i nie ziej? wyobcowaniem tak jak w So.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromow Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Bagna - fajna atmosfera, najlepiej si? chodzi w nocy Wysypisko (dok?adniej Pchli Targ) nie wiem czemu, ale mi si? tam podoba Agroprom - du?a powierzchnia, strzelnica "Powinno?ci", mo?na si? rozerwa? i ogólnie jest to jedna z lepszych lokacji nie licz?c Czerwonego Lasu, ale tam jest zbyt niebezpiecznie Magazyny Wojskowe - mo?liwo?? znalezienia fajnych artefaktów, a najfajniejsza cz??? Magazynów to "Bariera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Bagna to moja ulubiona lokacja w czystym niebie , jest do?? spora i ma ciekawe zak?tki wprost wymarzone na strzelaki z bandytami Zawalony szpital , jest spoko ale tylko na jeden raz jak ka?dy wie po jego przej?ciu ju? nie ma odwrotu ;/ Czerwony las Budynek w którym mieszka le?nik i druga strona mapki czyli zwodzony most , sa takie klimatyczne Lima?sk , jest takie jedno miejsce na ?rodku mapy z placem zabaw które nadaje sens tej ma?ej mapce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi