Zales2021 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Siema! Jakiego możecie mi polecić moda do Stalkera CS, zmniejające fabułę.A i żeby było po polsku lub spolsczenie.Grałem w Total Faction War i poszukuję coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Na razie po polsku jest SGM dla Czystego Nieba, ale on niewiele zmienia w fabule (dodaje kilka zadań) no i jeszcze OGSM (Old Good Stalker Mod) - fabuły z tego co pamiętam w ogóle nie zmienia. Na razie tylko te dwa mody są po polsku. Do CS jest mało modów które zmieniają fabułę, a te które są jeszcze nie mają polskiego tłumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Raven, posłużę się małym szantażem. Gdyby jakimś cudem, pojawiła się Twoja fotka, w dziale "Nasze zdjęcia", to jakimś cudem, może pojawić się spolszczenie, do wybranego przez Ciebie moda. Sądzę, że łatwiej zrobić fotkę, niż spolszczenie. :thumbsup: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Oj wy diabły jedne :no: ... No dobra wstawię swoją fotkę niech już wam będzie Bedziecie mi wiśieć to spolszczenie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No to klapa, nie sądziłem, że się odważysz. Mogłem zaproponować mój skok na bungee. :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Toś się doigrał, łap za słownik...problem w tym ,że nie ma za bardzo w czym wybierać :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ...problem w tym ,że nie ma za bardzo w czym wybierać :confused: No niby jest Pre-Sky (ma bardzo dobre recenzje) ale to jest mod ciągle rozwijany, więc tłumaczyć pewnie będzie można "ad mortum usrandum". Na razie poczekajmy na focię, oby na deklaracji się nie skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A może ten do CS: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Focia już przeciez jest...jak się idzie spać z kurami to sie jest niedoinformowanym @Korn -W zasadzie też o tym modzie myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Kurczę, rzeczywiście jest. Doopa jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No korn06 i Buber czytacie mi chyba w myślach też o tym modzie myślałam gdy pisałam wcześniejszego posta .... metek do roboty :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Raven, dla Ciebie nawet na chiński mógłbym ten mod przełożyć. :kiss: Mam pytanie, czy są gdzieś mody, już spolszczone, do Czystego Nieba? Jeden zassałem, to SGM do CS-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi