carlopapa Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witam potrzebuję bliższe lokalizacje położenia dokumentów dla Ducha na CEA2 biegam chyba 3 godziny i znalazłem jeden plecak przy płocie z dokumentami nr. 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Kpisz, czy pytasz o drogę ? Dokumenty znajduje się w 10 minut, wszystkie są przecież zaznaczone w PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak tylko ja nie mam w tej chwili aktywnego zadania na te dokumenty zbieram je przy okazji zbierania kotletów dla ducha ponieważ nie mam przejścia z sarkofagu na CEA2 a szkoda mi marnować teleportów monolitowców bo jeden zmarnowałem na złote kotlety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 No to może się nie zespawnowały, skoro nie masz jeszcze na nie zadania. Jeden Teleport monolitu jest potrzebny do questu pod koniec gry. Pozostają 4- można je wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Zespawnowały się tylko, że było je słabo widać bo krzywo leżały na ziemi znalazłem dzięki mapce przedmiotów na CEA2. Mapka..http://www.stalkerteam.pl/topic/678-mapa-zony-i-mapki-z-lokacji-soljanki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi