Zales2021 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak jak w temacie;p(laptop) Producent:Lenovo, Model:Lenovo Win7PC, Procesor:Intel Pentium CPU b950 2.10GHz, Zintegrowana karta graficzna. Czy pójdzie mi fifa 11? Na takim sprzędzie Gothic 3 1.6 chodzi mi na średnio-wysokich,a Stalker Czyste Niebo na średnich z oswietleniem dynamicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Teoretycznie powinna działać. Chociaż z tymi inte-grami intela nigdy nic nie wiadomo, pobierz demo i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Kpuc czy to nie namawianie do piractwa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Teoretycznie powinna działać. Chociaż z tymi inte-grami intela nigdy nic nie wiadomo, pobierz demo i sprawdź. Kpuc czy to nie namawianie do piractwa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Oj nie złość się tylko żartowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi