Saddam Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam. Mam małe pytanie. Jak mam bugtrapa, tworzy mi plik w folderze logs i zawrze mam jeszcze jeden plik tekstowy. Moje pytanie - z którego pliku mam brać logi ? W tym co mam zawsze (xray_saddam) tekst jest normalny, na dole FATAL ERROR itd. W tym drugim, co po bugtrapie się tworzy mam tzn. "krzaczki". Taki tekst tworzy się przy zawsze, przy każdym modzie. Tak to mniej więcej wygląda: http://zapodaj.net/i...3de3e2b98aa.jpg Jak ktoś wie jak ten problem rozwiązać, to dzięki za pomoc. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 . W tym co mam zawsze (xray_saddam) tekst jest normalny, na dole FATAL ERROR itd. To właśnie o ten plik chodzi -to z niego bierze się raporty błędów.Można też zrobić tak : po wypadzie do pulpitu tworzymy nowy dokument tekstowy klikamy prawy przycisk i próbujemy "wkleić". Czasami uda sie tak uzyskać log błędu bo zdarza sie że gra zapisuje go w schowku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 O to git, dzięki wielkie za pomoc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi